Allroad training – Ga het offroad avontuur aan!

Train je motorskills!

Vele kilometers op de weg maar op het onverhard nog niet heer en meester? We gaan beginnen met je een goede basis aan te leren waardoor je na deze training het offroad avontuur aan kunt maar natuurlijk is deze training ook een geweldige aanvulling op uw rijvaardigheid voor een andere sport of veilige kilometers op straat.

Voor wie?

Deelnemen aan een Allroad training is mogelijk voor iedereen die in het bezit is van een geldig motorrijbewijs. Deelname is enkel mogelijk op eigen motoren en enkel het type Allroad, dus geen sport enduro, zal worden toegelaten. De training vind plaats op een afgesloten terrein.

Trial: de hogeschool van de motorsport

 

Wat maakt een Trialclinic leerzaam en leuk?

Een ultieme combinatie van balans, coördinatie en timing zijn zeer belangrijke aspecten van het trial rijden. Tijdens een clinic maak je - in groepje naar wens - of individueel kennis met de trialsport, waarbij het vooral gaat om een betere beheersing op de motor, ontspanning en plezier.

Balans oefeningen, het betere stuurwerk, hellingen en het rijden over obstakels, alles komt aan bod!

Voor iedereen weggelegd

De clinic is laagdrempelig. Je gaat merken dat je motorbeheersing gestaag groeit, de clinic is ook te volgen zonder rijbewijs of motorervaring! Door de goede basis en de makkelijke instap is een clinic vaak de perfecte voorbereiding op het motorseizoen, motorreis of als aanvulling op uw rijvaardigheid voor een andere sport of veilige kilometers op straat. Deelnemen aan een Trial clinic is mogelijk vanaf 13 jaar en/of vanaf een lengte van 1,50m. Voor zowel dames als heren, met of zonder motorrijbewijs of ervaring.

 

 

Wat wordt er allemaal voor je geregeld?


Deskundige instructeur (Gediplomeerd KNMV Motorsport trainer)

Het belangrijkste van een geslaagde dag leren trialen is de instructeur. Je krijgt begeleiding van Luc, gediplomeerd KNMV motorsport trainer en fanatiek triallist. Luc geeft al jaren enthousiast les en zal je met een greintje humor alles uit de kast halen om het beste uit jezelf te halen.

Trial motor

De trialmotoren die worden gebruikt zijn nieuwe GasGas School 125cc motoren, speciaal ontwikkel voor het leren trial rijden. Deze motoren zijn bescheiden genoeg om je het bochtenwerk uit te laten vinden maar ook krachtig genoeg om een boomstam te overwinnen.

Offroad locatie

Een terrein moet worden afgehuurd om buiten de trainingen om te kunnen worden gebruikt voor clinics. De verschillende terreinen in Nederland zijn speciaal voor het trialen aangelegd en geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Onder aan de pagina kun je zien welke locaties mogelijk zijn voor een trialclinic.

Trial helm

Ook wordt er altijd gezorgd voor een passende helm, safety first!

Brandstof motor

No worries, je kan de hele dag teren op wat gesmeerde brandstof.

Plezier en Veiligheid

Als gediplomeerd KNMV Motorsport trainer weet Luc plezier en veiligheid bij een clinic goed te combineren.

Het volgen van de clinic is voor elk niveau mogelijk!

Meer informatie over de clinic, tarieven of een pakket op maat?

Vul het contactformulier in op de contact-pagina en ik zal je zo spoedig mogelijk je vraag beantwoorden!

Ook is het mogelijk om een mail te sturen naar luc@lucbranten.com, of bel 06 22 04 23 58.

 

Boek een Clinic!

Maak een afspraak

Trial Clubs Nederland